Compania

Kia Moldova

corporate

Compania "Alvim-Auto» SRL este distribuitorul oficial și importator de KIA Motors din 2006. KIA Motors Corporatoin - constructorul cu cele mai mari rate de creștere din lume - a fost fondată în 1944 și este cea mai veche constructor auto din Coreea.Prima silabă, "Ki", cuvântul "Kia" înseamnă - "ieși în lume." Cea de a doua silabă, "un" înseamnă "Asia". Prin urmare, cuvântul "Kia" înseamnă "ieși din Asia, în întreaga lume." Cu 13 fabrici de producție și asamblare, distribuite în 13 de țări din întreaga lume, Kia Motors își propune să devină unul dintre cele mai populare branduri de mașini din lume, producând anual peste 1,5 milioane de vehicule vandute printr-o retea de distributie care acoperă mai mult de 172 de țări. Kia Motors are aproximativ 40.000 de angajați și venituri anuale de profit este mai mare de 14.5 miliarde dolari. De asemenea, Kia Motors este sponsorul principal al turneului de tenis Australian Deschideți și sponsorul oficial al Cupei Davis. Sloganul companiei "Puterea de a surprinde» reflectă angajamentul companiei de a depăși așteptările clienților prin inovare continuă în industria de automobile.

În martie 2007, «Alvim-Auto» SRL a deschis un nou showroom la Chișinău, efectuată în conformitate cu cerințele brandului corporatist. KIA Motors Corporation mai devreme pe piața Moldovei nu a fost introdus oficial, dar interesul a demonstrat o mulțime de firme. Licitația pentru furnizarea a brandului asiatic din țară au participat aproximativ 30 de companii moldovenești. Condițiile din partea producătorului au fost foarte greu, iar compania a făcut eforturi mari pentru a câștiga licitația. A fost necesar pentru a alege "dreapta" locație showroom pe al doilea cel mai aglomerat strada a capitalei. Au fost concurenți serioși, dar reprezentanții KIA Motors a decis că brandul lor ar trebui să promoveze o nouă echipă de tineri și energici, care sunt familiarizați cu realitățile pieței. Alegerea a căzut pe «Alvim-Auto». Gama actuală de automobile Kia, disponibil în Republica Moldova, include modele care acoperă tipurile de drumuri principale:

  • masini: Picanto 3DR, Picanto 5DR, Rio 4dr, Rio 5DR, c'eed, cee'd_sw, pro_ceed, Cerato, Optima;
  • microbuze si SUV-uri: Soul, Carens. Venga, Sportage și Sorento;

Absolut toate masinile vandute de societate, sunt prevăzute cu pregătire cuprinzătoare și service în garanție. «Alvim-Auto» SRL prestează pentru autoturisme achiziționate în salon, de garanție de la producător pentru 7 ani sau 150 000 km garanție c dreptul de a transfera proprietarilor ulterioare. Având în vedere dinamica piața din Republica Moldova și internațională în ansamblu, putem spune cu siguranță că "Alvim-Auto» SRL - un jucator cu drepturi depline, gravă a pieței auto, strategie de dezvoltare care a determinat sloganul "Puterea de a surprinde» («Capacitatea de a surprinde").

Kia logo